So написа:Здрасти. Много въпроси ...
Какво е количеството добавка, натрупана във ФАП-а? Какви точно са всички грешки?
Продължавам няколко месеца по-късно

през които бащата е навъртял 2-3х.км., качих се аз и

това не е онази енергична приятна количка.
Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.На таблото индикация никаква. Пак забравих да видя натрупаната добавка, но като гледам си записва грешка че е много. Стоп-машинката на съединителя е сменена, макар старата да изглеждаше изрядна.
Бащата се оплака че вентилатора е бръмчал 15мин. когато е спрял някъде, явно има/е имало проблем с нещо???
На живи дифернциалното е 0, или се е запушил маркуч, или сензора е умрял или... нещо друго.
При проверка на живи - съединител и капачка на резервоар работят нормално, при тест работят 2-те скорости на вентилаторите а в някакъв момент е записала грешки, бръмчането на перка вероятно е бил въпросния момент. Егр-а изчистих и тествах преди няма година и беше безупречен, може да се е запушил, но вероятно и тази грешка е "фейк"
И да, мисля че дпф-а е позапушен, при неработещ диференциален не е ясно колко.
Цялата работа ми прилича на някакъв по-скоро общ проблем, клякащо захранване, кофти маса... или нещо от сорта???