Милко, всеки си има глава на раменете и сам решава какво и как да го прави. Лошото за теб е, че не си го познавал в тази светлина, но сега вече знаеш. Няма какво да се извиняваш на никого.
Много ме е яд, че не успях да дойда, Тошко ми разказа, че е било много готиноо Брат ми имаше рожден ден и просто нямаше как да го пропусна, живот и здраве на следващата сбирка идвам !
Ето затова аз от четири години и половина сбирка съм пропускал само веднъж. Няма друго такова събитие като срещата с приятели, които виждаш само няколко пъти в годината и въпреки това настроението е все едно сте поне един път в седмицата заедно Да живее марката заради магията, която прави та ни сплотява така
Невероятно беше всичко както и на Дряново където за съжаление само ви гледах. Но организаторите се бяха погрижили за бело камъне даже и клоун да има който да ни разсмива но за съжаление пиенето в комбинация с други неща му дойде в повече и си помисли че е warior of shadow или както им викат на нинджите Но като цяло няма по добри приятели от вас радвам се че успях да прекарам такива хубави моменти които надявам се ще се повтарят