Централно заключване със един кабел Partner 2008 tepee

Назад към Технически въпроси

Централно заключване със един кабел Partner 2008 tepee

Мнениеот thedjhodja » Пет Ное 01, 2024 3:46 pm

Здравейте!Поръчах модул комбиниран за безключов достъп и безконтактно палене и тръгнах да го монтирам ,но понеже управлението на модула е със два кабела за заключване и отключване ,а във колата пред скоростния лост бутона управлява само по един кабел маса не мога да го свържа.Пробвах различни варианти и не мога да се оправя.Ако някой има опит моля да помогне.Колата е Партнер 2008 tepee.Схемата е тази: Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки. Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.

thedjhodja

Град: Ruse
Кара: Peugeot 206 2.0GTI 16V 2001год.

Re: Централно заключване със един кабел Partner 2008 tepee

Мнениеот Milen-Varna » Съб Ное 02, 2024 8:09 pm

Да помогна не мога, но съветът ми е да не се занимаваш с тая глупост... Около мен поне 10 човека монтираха подобни модули и всичките имаха проблеми с работата им... И максимума беше да издържат 1 месец преди да елиминират тая глупост...

И много искам да знам как ще стане тоя номер с "безконтактното палене" след като колата иска физически ключа да е на мястото си когато палиш мотора щото у тоя ключ е имобилайзера... И се проверява за имобилайзер само в момента на запалване... И обхвата на приемника е буквално сантиметри... Единственият начин който знам е да завреш някъде в таблото вторият ключ от колата за да го вижда компютъра... А това е далеч от умно решение...

Milen-Varna

Град: Варна
Кара: 807

Назад към Технически въпроси