Проблем с предна лява брава на Пежо 407

Назад към 407

Проблем с предна лява брава на Пежо 407

Мнениеот ilio82 » Пет Авг 26, 2022 3:52 pm

Здравейте , имам следния проблем . Започна от време на време когато затворя шофьорската вратата ,вътре на таблото да показва ,че врата е отворена. Следователно не мога да заключа вратите защото централното винаги отключва веднага след като аз се опитам за заключа. Оказва се че това е заради изнасяне или замърсяване върте в бравата.
Реших да взема нова пбрава , има само оригинални от Пежо. Монтирах бравата и сега има друг проблем , щом затворя вратата бравата започва веднага да щрака (отключва/заключва )и така 10 - 15 пъти , след което вратите остават отключени и централното спира да действа няколко минути . Ако след малко пробвам пак да я заключа , отново започва да щрака .
В крайна сметка не мога да заключа вратите с дистанционното. Винаги остава откючена колата . Ако заключа с ключа , се заключва само шофьорската врата . Изглежда ми ,че бравата блокира централното заключване .
Може ли при различните версии на 407 да има различна подредба на кабелите на бравата или нещо друго специфично?

Ако някой може да съдейства, ще съм много благодарен.

ilio82

Град: с.Доброславци
Кара: Peugeot 407 2.2 HDI 2007

Назад към 407