За нас / Партньори

 • Сдружение

 • Устав

 • Членове

 • Управителен съвет

 • Членство в ПФБ

 • Партньори

 • ПРИМЕКС

  Компанията Примекс е създадена през 1997г. в гр. Шумен с основен предмет на дейност внос и търговия с автомобилни гуми. Днес Примекс е лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника. Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти, както и на голямо международно признание от страна на своите партньори - световноизвестни производители като Goodyear, Michelin, Pirelli, Vredestein,Hankook, Matador, Marangoni, Cooper, Petlas и др.

  Членовете и Ентусиастите на СНЦ "ПЕЖО ФЕНС БЪЛГАРИЯ" ползват 25% отстъпка в магазините на Примекс.

  БИ ЕН ГРУП

  БИ ЕН ГРУП е официален вносител и дистрибутор на авторадиатори B.N.R. Фирмата е специализирана изцяло във вноса и дистрибуцията на части за охладителната система на автомобила. Всички внасяни продукти се продават под търговската марка B.N.R., която с времето се превърна в символ на перфектното съотношение цена – качество. БИ ЕН ГРУП разполага с изградена дистрибуторска мрежа в страната и работи по въпроса за нейното непрекъснато разширяване и укрепване. Постигнатите добри резултати с времето се дължат на дългогодишен упорит труд, подбор и обучение на компетентен персонал, уважение и специално отношение към всеки клиент, коректност към бизнес партньорите и гъвкавост. Към момента фирмата работи с над 500 автосервиза, автоморги и магазини за авточасти в цялата страна. Партнира си също така с фирми в Сърбия, Русия, Украйна, Испания и Италия.

  Членовете и Ентусиастите на СНЦ "ПЕЖО ФЕНС БЪЛГАРИЯ" ползват 10% отстъпка при покупки от онлайн магазина на NGR България - партньор на Би Ен Груп.

  ЕВРО 07

  Евро 07 АД е приемник на Н.Тодоров и Ко АД, която е създадена през 1992 г. в София и е специализирана във вноса и дистрибуцията на резервни части и масла за леки и лекотоварни автомобили. Компанията е директен вносител на резервни части от над 80 водещи фирми - производители от Италия, Германия, Испания, Франция и Япония, като поддържа богата складова наличност от над 80’000 артикула. Дружеството има изградена мрежа от собствени складове и магазини за търговия на едро и дребно както в България - София, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Плевен, така и в Сърбия – Белград, Нови Сад, Ниш и Румъния – Букурещ.

  Членовете и Ентусиастите на СНЦ "ПЕЖО ФЕНС БЪЛГАРИЯ" ползват 20% отстъпка в магазините на Евро 07.

  СТАРС 94

  Старс 94 ООД е българска фирма, специализирана във внос и продажба на авточасти и консумативи за автомобили с марките RENAULT, PEUGEOT, CITROEN и DACIA. Създадена в гр. Бургас през 1994 година, днес СТАРС 94 е динамично развиваща се компания с 14 търговски обекта в 10 града на страната - Бургас, София, Пловдив, Варна, В. Търново, Стара Загора, Русе, Габрово, Благоевград и Хасково. Ние работим с широк спектър от клиенти в цяла България - автосервизи, магазини за авточасти, фирми и предприятия, а също така многобройни клиенти на дребно. СТАРС 94 е вносител и официален дистрибутор за България на известните и добре познати в автомобилния бранш френски производители SASIC, RCA, EYQUEM, MECAFILTER, SEIM и COGEFA, а също така и на други световноизвестни производители от Франция, Испания, Италия и Румъния. Всички внасяни от нас продукти притежават сертификат ISO 9001:2000, гаранция за техния произход и европейско качество.

  Членовете и Ентусиастите на СНЦ "ПЕЖО ФЕНС БЪЛГАРИЯ" ползват 15% отстъпка в магазините на Старс 94.

  ЗАРА АУТО

  СФА Стара Загора ООД е дъщерно дружество на официалния вносител на "Peugeot" за България - София Франс Ауто АД. Търговско - сервизния комплекс на фирмата се намира на адрес Стара Загора, "Три чучура - Център" №40. В него се извършват продажби на нови и оказионни автомобили, мотопеди и велосипеди, продажба на резервни части и сервизна дейност.

  Членовете и Ентусиастите на СНЦ "ПЕЖО ФЕНС БЪЛГАРИЯ" ползват 10% отстъпка от цените на оригиналните части, предлагани от СФА Стара Загора, както и преференциални цени на труд в нашия сервиз.

  АДК

  Адимекс и Кондев ООД е най-стария вносител на автомобилни гуми за България – леки зимни и летни гуми, бусови гуми, тежкотоварни гуми, джипови гуми , селскостопански гуми (гуми за комбайн, гуми за трактор), специални гуми (гуми за бобкат, гуми за багер), мотоциклетни гуми и АТВ гуми. Основния предмет на дейността ни е импорт-експорт на автомобилни гуми, продажби на едро и дребно в страната, сервизна дейност. Адимекс и Кондев ООД е официален представител и директен вносител за България на марките Continental, Bridgestone, Firestone, Semperit, Barum, Dayton, Mitas, Generaltire, Mabor, BKT, Kabat и Simex.

  Членовете и Ентусиастите на СНЦ "ПЕЖО ФЕНС БЪЛГАРИЯ" ползват 22% отстъпка в магазините на Адимекс и Кондев.

  G POINT STUDIO

  G рoint Studio е рекламно ателие, специализирано в изработката на индивидуален дизайн според нуждите и вижданията на клиента. В сферата на предлаганите от нас услуги са както брандирането на автомобили и мотоциклети, така и изработката на рекламни календари, фланелки, стикери, визитки, плакати, флаери, емблеми, лога и други . Всеки, който е дошъл при нас получава внимание и отговор на своите въпроси. Ние предоставяме възможност както за реализиране на готова индивидуална идея на клиента, така и за изготвяне на визия по негови изисквания, давайки гаранции за качеството на услугата при изключително изгодни условия. Приоритет на екипа са проектите, свързани с автомобилизма и моторните спортове като цяло, като в тази връзка работим успешно с автомобилни клубове от цялата страна.

  Членовете и Ентусиастите на СНЦ "ПЕЖО ФЕНС БЪЛГАРИЯ" ползват 10% отстъпка от цените на услугите, предлагани от G рoint Studio.

  ГОЛДЪН КОМЮНИКЕЙШЪНС

  www.instrumentistart.com е онлайн магазин за инструменти, собственост на Голдън Комюникейшънс ЕООД. Нашите основни предимства: Познаваме добре инструментите, които продаваме. Наши сътрудници са хора с над 20 години опит не само в продажбите на инструменти, но и в сервизната дейност. От нас ще получите професионална консултация за това какъв инструмент да закупите, според вашите нужди и бюджет. Осигуряваме ниски цени на продуктите + най-ниските цени за доставка. Нашите дългогодишни контакти с водещити производители и вносители на инструменти и машини ни дават стабилна основа за успешна търговия. Ниските цени към клиента е една от водещитени цели, което дава допълнителен смисъл на нашата дейност. При нас пазарувате сигурно и комфортно. Основни предимства на пазаруването онлайн са богатата информация, събрана на едно място и поръчка и доставка от/до вашия дом или офис.

  Членовете и Ентусиастите на СНЦ "ПЕЖО ФЕНС БЪЛГАРИЯ" ползват от 3% до 10% отстъпка при покупки от онлайн магазина.

  СПА Хотел Царско село

  Разположен на 50 хил. кв. м. площ, сред богата зеленина в полите на Витоша, SPA хотел “Царско село” предлага на своите гости удобствата на 86 стандартни стаи, 16 луксозни стаи, 9 стандартни апартамента, 8 луксозни апартамента, 2 президентски и 2 VIP апартамента, оборудвани с телефон, мини бар, сателитна телевизия, климатик, интернет, като апартаментите са оборудвани и с кухненски бокс. Във всеки апартамент има сауна, а луксозните разполагат и с вана.

  Членовете и Ентусиастите на СНЦ "ПЕЖО ФЕНС БЪЛГАРИЯ" ползват преференциални цени при настаняване в SPA хотел “Царско село”