За нас / Членство в ПФБ

 • Сдружение

 • Устав

 • Членове

 • Управителен съвет

 • Членство в ПФБ

 • Партньори

 • Членство
   
  За да кандидатствате за член на Сдружение Пежо Фенс България трябва да имате:
  - навършени 18 години.
  - желание да дадете своя принос за развитието на нашето общество на Peugeot ентусиасти, споделяйки и изповядвайки идеите и целите на Клуба, придържайки се към залегналите в УСТАВА начини за осъществяването им.
   
  Съществуват две нива на клубна ангажираност в Пежо Фенс България  –  първо / ЕНТУСИАСТ / и второ / ЧЛЕН /, между които може да има двупосочно движение. Ентусиастите заплащат годишна вноска в размер на 30 лв., а Членовете - 50 лв.
  Всяко от гореизброените лица получава членска карта, която му гарантира следните преференции:
  - отстъпки в редица магазини за авточасти и аксесоари, отстъпки при посещение на сервизи и други търговски обекти от списъка на Партньорите на Клуба.
  - преференциални цени при закупуване на рекламни артикули на Пежо Фенс България
  - предимства и по-ниски такси при участия в клубните мероприятия на Пежо Фенс България .
  - право на участие в специални мероприятия, организирани само за членовете на Сдружението.
   
  За разлика от Ентусиастите Членовете имат право на участие и глас в общите събрания на Сдружението и право да заемат постове в клубната администрация и управление.
   
  Как да кандидатствам?
   
  За да кандидатствате за членство е нужно да се запознаете с УСТАВА на Сдружението. Ако залегналите в него клубни цели и начините за тяхното постигане ви вдъхновяват, попълнете електронното ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЧЛЕНСТВО. Вашата кандидатура ще бъде разгледана и гласувана в едноседмичен срок. Становище с евентуални по-нататъчни стъпки ще получите на указания от вас мейл, както и на лично съобщение във Форума, ако сте регистриран потребител.
   
  Кандидатура Ентусиаст
   
  Групата на Ентусиастите се състои от приятели на Клуба, желаещи да подпомогнат идеята, но нямащи възможност или приоритет да са силно ангажирани с обсъждания на клубни въпроси и участие във взимането на решения по развитието на Сдружението.
  ЗАЯВЛЕНИЕ ЕНТУСИАСТ се приема по всяко време на годината. В срок от десет дни след подаване на Заявлението ще получите отговор на посочения от вас имейл, както и на лично съобщение във Форума, ако сте регистриран потребител. Ако отговорът е положителен, в рамките на една седмица трябва да извършите плащането на определената вноска в размер на 30 лв. по сметката на Сдружението. Членска карта ще получите до две седмици след потвърдено плащане на горецитираната вноска. Ако сте потребител на форума, ще получите достъп до отделна секция за членове.
   
  Кандидатура Член
   
  Второто ниво е предназначено за членовете, които имат време, желание и възможност да допринесат активно за развитието на Сдружението и да участват пълноценно в Клубния живот.
  Първото изискване за преминаване към това ниво е да имате минимум три месеца активно членство като Ентусиаст. След изтичането на този срок и при наличие на желание от Ваша страна за преминаване на ниво Член е нужно да изпратите ЗАЯВЛЕНИЕ ЧЛЕН. Вашата кандидатура ще бъде гласувана от всички действащи членове на Сдружението и в срок от две седмици ще получите отговор относно взетото решение.  Ако отговора е положителен, в рамките на една седмица трябва да извършите доплащането до сумата на определената вноска от 50 лева по сметката на Сдружението. Ако сте потребител на форума, ще получите достъп до отделна секция за членове.
   
  Редовите Членове и Ентусиасти на СНЦ”Пежо Фенс България” правят годишните си вноски за следващата година авансово в срок до 20-ти Декември от текущата.
   
  При нужда от допълнителна информация или възникнали въпроси, моля свържете се с администрацията на Клуба.